Home.
Producten.
Wie zijn wij?.
Contact.

Dynamatic ©  | Disclaimer

Home.
Producten.
Wie zijn wij?.
Contact.

Producten

Meten en testen van zonnepanelen en inverters op locatie (HT ITALIA producten) Meten van zonnepanelen (Labo) Simuleren van zonnepanelen Testen van inverters (Labo)

Meten en testen van zonnepanelen en inverters op locatie

Wij kunnen u een unieke lijn producten aanbieden van HT ITALIA, deze producten stellen u in staat om ter plaatse bij de klant metingen uit te voeren op de PV installatie om zo het rendement van de zonnepanelen als van de inverter uit te meten en hier een gedetailleerd rapport van af te drukken.

 

De lijn bestaat uit volgende producten:

 

- I-V 400: Multifunctioneel instrument voor verificatie van de I-V curve van fotovoltaïsche strings en modules.

                                      

Meet en vergelijk de prestaties van uw paneel of string t.o.v. de specs van de fabrikant. En dit gewoon bij het aanwezige licht dankzij de referentie licht cel en temperatuursmeting. U kan paneel per paneel meten of in grotere strings met een max. van 1000V en 10A. De specs van uw panelen kan u in het geheugen opslaan zodat u snel een ok/niet ok vergelijking kan maken bij het meten. Dit alles zonder enige berekening. Het toestel doet alles automatisch. De metingen worden eveneens opgeslagen zodat u achteraf snel en eenvoudig een rapport kan afdrukken.

 

Downloads: Datasheet (eng)

Demo Video (eng)

 

- SOLAR I-V : Multifunctioneel instrument voor verificatie en testen van een mono fasige PV installatie

 

Dit toestel bevat alle functies van de I-V 400 maar is aangevuld met een inverter rendements test. Je kan het DC ingangsvermogen vergelijken met het AC uitgangsvermogen om zo het rendement van de inverter te testen. Deze testen kunnen gaan tot DC 1000V-1000A en AC 265V-1000A.

 

Downloads: Datasheet (eng)

 

- SOLAR 300N : Multifunctioneel instrument voor verificatie en testen van een mono als 3-fasige PV                                      installatie en ook net analyses volgens de EN50160 standaard.

 

Met dit toestel kan u werkelijk het volledige systeem in een keer testen. U kan mono als 3-fasige systemen meten tot DC 1000V-1000A en AC 1000V-3000A. U meet een actief systeem over de inverter. Er is ook hier een externe (draadloze) module die de temperatuur en de lichtsterkte meet. Zo kan u het redement van de panelen (DC zijde van de inverter) vergelijken met de AC zijde. Verder is dit toestel ook een net analyzer volgens de EN50160 norm. U kan hiermee harmonischen, voltage schommelingen, flicker, onbalans en nog veel meer mee analyseren.

 

Downloads: Datasheet (eng)

Demo Video (eng)